Aktualności:

"Batman. Łowy" od 22 stycznia.

Menu główne

Brotherhood of the Bat (Bractwo Nietoperza)

Zaczęty przez Maxie Zeus, 24 Kwiecień 2008, 17:52:07

LelekPL

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2024! Oby był lepszy niż ostatni, ale nie tak dobry jak 2025, itd.

Mam nadzieję, że Joker 2 nam się spodoba, że poznamy odtwórcę roli Batmana w uniwersum Gunna i może ogłoszenie jakiejś nowej gry, tym razem z Batmanem w roli głównej.

Miss_Quinn

"Tak to jest, kiedy do czegoś dążysz.Łatwo stracić szerszą perspektywę'

Leon Kennedy

Takie życzenia to ja rozumiem. Dosiego wszystkim forumowiczom!!

Crowridd

Dwa tygodnie temu urodził mi się drugi chłopak. W międzyczasie w końcu odgraciliśmy pokój i mają już swój. Właśnie przyszly plakaty.

Ten starszy na logo z Batmanem mówi "banan", więc coś tam w główce już kiełkuje.

I tak pewnie będzie lubił Spider Mana...

MJ

Myślę że jak w odpowiednim momencie puścisz im Batman TAS to się wkręcą  ;)
Fajnie przygotowany pokój sztos.
Codziennie nie wypada mój dzień, niezmiennie chce wyjść z mroku lecz mrok nie chce wyjść ze mnie...

Rado

Cytat: Crowridd w 05 Grudzień  2024, 18:47:47I tak pewnie będzie lubił Spider Mana...

Spokojnie, to powinno przejść.

Leon Kennedy

Mój młody, to teraz szaleje wręcz za pająkiem. Ma jego maskę i ciągle w niej biega.  On jest Spider, a ja Batman. Tak mówi ;D Do tego kurtka, bluza, koszulka, skarpetki, a nawet i buty. Jak my byli w jego wieku, to guzik było w sklepach, a i później średnio, a teraz całe zatrzęsienie  :)

Juby

Moje gratulacje z przyjścia na świat drugiego synka, @Crowidd. Niech będzie fanem czego dusza zapragnie, byleby rósł zdrów! <3
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

"Did you see BATMAN BEGINS? I don't think you can beat that."
  - Morgan Freeman

Crowridd

Dzięki Juby!

Co do TASa, to muszę się w przyszłości zaopatrzyć w jakieś płytowe wydanie, bo nie wiadomo, jak to będzie z dostępnością tego w streamingu.

Co do Spider Mana, to ulga.

@LeonKennedy Wiem, o czym mówisz. Ja na początku lat 90. byłem fanem TMNT, i pamiętam, że tylko w to się chciałem ubierać, a że nie było tego dużo, to pamiętam do dziś jedną bluzę i t-shirt.

Cytat: Juby w 07 Grudzień  2024, 19:31:33Niech będzie fanem czego dusza zapragnie, byleby rósł zdrów! <3

No ale lepiej, żeby czytał DC - wiadomo ;)

Juby

Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

- Morgan Freeman

Johnny Napalm

Gratulacje, Crowridd. Tak jak napisał, Juby, byleby rósł zdrowy, a czego/kogo fanem zostanie to już sam sobie wybierze.
THE EARTH WITHOUT ART IS JUST EHh...

Juby

Zdrowych, spokojnych i wesołych świąt :) Życzę wam wszystkiego co najlepsze i fajnych prezentów z Batmanem pod choinką, panowie...

- Morgan Freeman

MJ

Dzięki Juby ;D , również życzę wszystkim wszystkiego dobrego i Batmanowego, Bóg z wami Batmanomaniacy!
Codziennie nie wypada mój dzień, niezmiennie chce wyjść z mroku lecz mrok nie chce wyjść ze mnie...

Miss_Quinn

"Tak to jest, kiedy do czegoś dążysz.Łatwo stracić szerszą perspektywę'