Aktualności:

"Batman. Łowy" od 22 stycznia.

Menu główne

Wielka Kolekcja Komiksów DC: Bohaterowie i Złoczyńcy

Zaczęty przez Juby, 24 Marzec 2021, 12:44:19

red fox

Dzisiejszy komiks: Batman Rycerze Gotham nie jest dostępny w żadnym Empiku na terenie Polski, nie można go też kupić poprzez Empik.com, gdzie go w takim razie można zakupić? Znalazłem tylko na Allegro za 66 zł z wysyłką ...

Crowridd

Ja kupiłem jakoś o 07:30 na ich stronie. Pewnie nakład jest coraz mniejszy, bo wcześniejsze tomy też kupowałem przez Empik i tak szybko nie znikały.

Wydaje mi się, że na ich oficjalnej stronie można/będzie można zamówić. Tylko wysyłkę musisz doliczyć.

red fox

Dzwoniłem na infolinię i komiksu nie ma w żadnym salonie w Polsce ....

Crowridd

Chodziło mi o oficjalną stronę Hachette. Tylko, że z wysyłką wychodzi pewnie podobnie, jak na Allegro że Smartem.

Empik najwidoczniej wyprzedał wszystko z rana.

Juby

Cytat: red fox w 09 Październik  2024, 17:00:41Dzisiejszy komiks: Batman Rycerze Gotham nie jest dostępny w żadnym Empiku na terenie Polski
Cytat: red fox w 09 Październik  2024, 17:43:52Dzwoniłem na infolinię i komiksu nie ma w żadnym salonie w Polsce ....
Nie wiem skąd ty to wziąłeś, ale godzinę temu kupiłem swój egzemplarz w empiku w Łódzkiej Manufakturze (był jeszcze co najmniej jeden egzemplarz i z pięć sztuk Catwoman sprzed dwóch tygodni) i w Galerii Łódzkiej też jest.
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

"Did you see BATMAN BEGINS? I don't think you can beat that."
  - Morgan Freeman

Q

Na Empik.com nie zawsze wyświetlany jest stan tego typu prasowych publikacji w salonach - tak samo było przy poprzednich numerach.

Trzeba osobiście sprawdzać.
What was the point of all those push-ups if you can't even lift a bloody log?

Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)

red fox

Cytat: Juby w 09 Październik  2024, 20:31:37Nie wiem skąd ty to wziąłeś, ale godzinę temu kupiłem swój egzemplarz w empiku w Łódzkiej Manufakturze (był jeszcze co najmniej jeden egzemplarz i z pięć sztuk Catwoman sprzed dwóch tygodni) i w Galerii Łódzkiej też jest.

Zadzwoniłem na infolinię i Pani stwierdziła, ze komiksu nie ma w żadnym salonie w Polsce - co ciekawe, rano byłem w Empiku odebrać zamówienie ale zapomniałem, że premiera komiksu jest 9 października ;)
Już można zamówić na stronie ;)

Juby

Podsumujmy: 25 września robisz szum o ten tom, bo nie umiesz/ nie chce ci się sprawdzić kiedy będzie w sprzedaży (choć info było i jest na głównej). @Q specjalnie dla ciebie podaje datę, której sobie nie zapisujesz/nie pamiętasz i choć dokładnie tego dnia byłeś w empiku to sam nie sprawdziłeś, a potem - choć komiks jest dostępny i w empikach, i w kioskach ruchu z tego co mi wiadomo - robisz ponownie (podwójny) szum, że wcale go tam nie ma...

Ja naprawdę nie nadaję się na to forum. Nie mam dość cierpliwości.
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

"Did you see BATMAN BEGINS? I don't think you can beat that."
  - Morgan Freeman

red fox

Po prostu zapomniałem kiedy On wychodzi ;) Kupiłem normalnie w salonie, była jedna sztuka :P Przyszła jednak dopiero dzisiaj a nie wczoraj.

Leon Kennedy

Ja tam już olałem tę kolekcję. Do kolportera (gdzie pracuję), przestało przychodzić, a dokładniej wystarczy z jeden/ dwa tomy olać i już przestają przysyłać. W jedynym empiku w moim mieście w ogóle nie widziałem ani jednego tomu, a do sąsiedniego miasta nie chce mi się już jeździć i szukać. Są jeszcze dwa kolportery w moim mieście, w którym czasem brałem, ale i tam już od dawna przestali przysyłać. Jak coś będę serio chciał, to poszukam na necie i wezmę.

MJ

Leon, możesz zamówić sobie do swojego empiku pojedyncze tomy, nawet nie zapłacisz za przesyłkę.
Codziennie nie wypada mój dzień, niezmiennie chce wyjść z mroku lecz mrok nie chce wyjść ze mnie...

Leon Kennedy

Przerzucą z jednego do drugiego. No przecież  :P  W media to w końcu standard. Czyli chyba pogodzę się z moim empikiem. Dobrze, że w końcu u mnie powstał, bo jeździć już mi się i tak nie chce.

MJ

Polecam zamawiać w dniu premiery lub wcześniej, bo niektóre tomy są bardziej pożądane niż inne i bywa że sprzedają się na pniu.
Codziennie nie wypada mój dzień, niezmiennie chce wyjść z mroku lecz mrok nie chce wyjść ze mnie...

Crowridd

Byłem dziś w moim Empiku i była jedna sztuka plus zaległa Catwoman. Wziąłem Batmana z półki i po 15 minutach zauważyłem, że obsługa dołożyła kolejną, więc chyba nie jest tak źle z tym nakładem.

W Inmedio w moich okolicach natomiast kolekcja była dostępna tylko  do pierwszych numerów. W jednym z nich powiedziano mi, że nikt tego nie kupował

Leon Kennedy

Niestety, ale odkąd otworzyli w mojej mieścinie empik, to nie miałem przyjemności zobaczyć chodź by jednego egzemplarza, któregokolwiek numeru. Nie wątpię, że w większych miastach jest z tym dużo lepiej. A może tylko mam pecha i zawsze jest ten jeden, czy dwa egzemplarze wykupione... Następnym razem podejdę i zapytam, bo w sumie nigdy tego nie zrobiłem. Zaś z reguły jestem po południu albo dnia następnego. Jeśli idzie o kolportery, to raz bywa, raz nie, aż w końcu w pełni przestają przysyłać. Tak to wygląda u mnie z autopsji.